Visagie


Laat je schoonheid stralen...

Dat make-up een wereld van verschil kan maken, is wel duidelijk. Of het nu subtiel wordt aangebracht of juist een wat zwaardere avond make-up betreft, Make-up frist het gezicht toch altijd op. Het doet oneffenheden verbergen, ogen meer stralen en lippen voller lijken. De inschaduwing met make-up kan een gezicht smaller, of juist voller doen lijken en epileren of verven van de wenkbrauwen kan uw donkere of juist uitdrukkingsloze blik doen verdwijnen.

 

Toch zijn er nog veel dames die het lastig vinden om make-up zelf aan te brengen op het gezicht. Of dames die het te veel werk vinden in de ochtend, terwijl ze het wel mooi vinden. Wij willen ook deze dames graag een dienst bewijzen. Dat kan zijn door middel van een visagie behandeling voor een gelegenheid, maar het kan ook door deze dames de basisbeginselen bij te brengen, waardoor u in vijf minuten zelf een fris ogende make-up kunt aanbrengen.

 

 

 

Ons doel van het geven van visagie behandelingen is, om dames te voorzien van bijvoorbeeld een mooie avond- of dagmake-up, een bruidsmake-up of ze te voorzien van goed advies en mooie make-up producten. Beleef zelf hoe u er uit kunt zien met een klein beetje make-up. 

Het zal u verbazen wat het met uw uiterlijk kan doen. Het is voor iedere vrouw die er voor open staat, weggelegd om in vijf minuten een lichte make-up aan te brengen. Het zal uw gezicht doen stralen.

 

 Wilt u een visagie behandeling, bent u binnenkort de bruid, of wilt u een lesje in het eenvoudig aanbrengen van make-up? Bekijk dan even wat de kosten hiervan zijn op de prijslijst of maak direct een afspraak bij Mooi samen!

 

The magic power of make-up