Kunstnagels of Manicure?

De mogelijkheden op een rij...

Bij Mooi samen! is het ook mogelijk om uw nagels mooi te laten verzorgen.  Onze allround nagelstyliste voorziet u graag van een paar schittererende nagels en handen.

 

 

Qua mogelijkheden is ook op nagelgebied een heel scala aan opties. U kunt kiezen voor een manicure van uw eigen nagels. Met mooie verzorgingsproducten zorgen we er voor dat u uw handen en nagels niet hoeft te verstoppen. 

 

Bent u een (extreme) nagelbijter, laat dan eens een extra sterk laagje op uw nagels aanbrengen, zelfs de grootste nagelbijter is te temmen. ;-) Waar een wil is, is een weg.

Bij Mooi samen! gaan we samen de strijd aan.

 

Vind u het ook zo prachtig om een mooie nagelverlenging te hebben? Met tips en acryl zijn deze wonderen daadwerkelijk te verrichten. In iedere gewenste lengte. 

 

"Ik spreek uit 20 jaar ervaring als ik zeg dat acrylnagels bijna verslavend werken. Eens mooie, sterke, lange nagels, altijd mooie, sterke, lange nagels.

Het geeft je mooie slanke en verzorgde handen en je blijft er naar kijken. Meer dan eens zult u een complimentje over uw nagels ontvangen. Een echt visitekaartje dus!"

Aldus onze nagelstyliste.

 

Gewoon even mooi uw nagels lakken of een 'soak off' colorgel op uw nagels aan laten brengen, het valt allemaal onder de mogelijkheden bij Mooi samen! 

Schroom niet en vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wilt u een afspraak maken? Klik dan even op de link voor het contactformulier.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u ons uiteraard ook gewoon bellen of mailen.

 

We zien u ook voor uw nagelverzorging  graag bij Mooi samen!