Een boekje open over de salon


De droom die werkelijkheid werd...

Dit is hem dan! Onze prachtige salon. Op 18 maart 2018 zijn wij officieel geopend als kleinschalig (oefen)salonnetje tijdens onze opleiding. Vanaf 1 oktober 2018 kunnen wij met trots zeggen dat we een volwaardige gediplomeerde Hair & Beautysalon én  gespecialiseerd Bruidstylist zijn!  En per 13 mei 2019 zijn wij op dezelfde locatie naar een grotere ruimte verhuisd, omdat we uit ons jasje groeidenIn plaats van 14 m2 beschikken we nu over 40 m2!! Het gaat dus goed met onze salon en we zullen er alles aan doen om deze koers te blijven varen.

 

 

Hoe het allemaal begon...

Op een bepaald moment ontstond het idee om alvast een start te maken als oefensalon toen we aan onze kappers- en visagieopleiding begonnen. Uiteraard deden we dit tegen flink gereduceerde prijzen. Zo sneed het mes aan twee kanten. U als klant kon voor een zeer aantrekkelijke prijs kennis maken met ons en de salon en wij konden de zogeheten 'kilometers' maken, laten zien wat we waard waren en heel veel ervaring opdoen!

 

Onze hartelijke dank aan de vele klanten die in ons geloofden en dit mogelijk hebben gemaakt voor ons!

De voormalige salon van 14 m2 waar het allemaal begon.
De voormalige salon van 14 m2 waar het allemaal begon.

Zo werd samen... 'Mooi samen!'

Zoals de foto hierboven laat zien, hadden we een kleine ruimte bij onze woning vrij gemaakt en deze   omgetoverd tot een gezellig, knus salonnetje met eigen entree en sanitaire voorzieningen en parkeergelegenheid op eigen terrein.

 

Het hele gezin hielp op zijn of haar manier mee om ons plan te realiseren. We hebben er Mooi samen! iets gezelligs van weten te maken en we hadden en hebben nog steeds alle professies (haar/nagels/visagie/bruidstylingMooi samen! onder èèn dak  om Mooi samen! vóór en mét u beautiful trendy stijlen te creëren. Uiteraard met gebruik van professionele verzorgende producten. En zo weet u bij deze ook meteen waar de naam van de salon vandaan is gekomen. ;-)


Ook de opening deden we 'Mooi samen!'
Ook de opening deden we 'Mooi samen!'

de opening...

En zo heeft onze droom gestalte gekregen en zijn we op 18 maart 2018, we mogen wel zeggen 'vliegend' van start gegaan. Het plan voor de toekomst is om hard te werken, nog veel meer te leren en mooie resultaten neer te zetten.  Trainingen zullen bij ons hoog in het vaandel blijven staan. We willen u namelijk ook in de toekomst van alle adviezen en trends kunnen voorzien. Er zijn u inmiddels, zoals gezegd, al vele klanten voorgegaan sinds de opening. We hebben op onze website, facebookpagina en op google al erg mooie recensies mogen ontvangen en hebben inmiddels heel wat tevreden en terugkerende klanten.  Daar zijn wij uiteraard heel trots op!

 

Is uw interesse gewekt? U kunt heel eenvoudig een afspraak boeken voor èèn van deze behandelingen,  door op de link afspraak' boven aan de pagina te klikken. U ziet dan de mogelijkheid om u aan te melden als klant. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen, whatsappen of een mail sturen. Wie weet bevalt het u wel zo goed, dat we u vaker mogen begroeten bij Mooi samen!

 

Alleen Samen met u kunnen we er mooi  een kwalitatieve, betaalbare en goedlopende trendy salon van maken.

 

In onze ogen een mooie aanwinst voor Dalerpeel en omstreken.