Moeder & Dochter, een top team!

Even voorstellen:


Wij zijn Ellen en Kaylee van den Brink. Moeder, dochter en daarnaast inmiddels goede collega's. We 
delen veel interesses, zijn creatief en zorgvuldig en hebben een gezamenlijke passie voor uiterlijke verzorging, trends en het ondernemerschap. En niet te vergeten houden we van het gezellige contact met mensen, wat dit mooie vak met zich mee brengt. Ellen heeft al eerder een beautysalon in midden Nederland gehad en nu dus samen met Kaylee een Hair- en Beautysalon in het mooie Drenthe.
Kortom alle ingrediënten om 'mooi samen' tot Mooi samen! Hair & Beauty Trends te komen. 

Ellen Van Den Brink

 

Allround Hairstylist 

Bruidsstylist

Allround Nailstylist

Visagiste/Make-up Artist (MuaH)

 

"In ons vak ben je soms vertrouwenspersoon en kunstenaar tegelijk. Niets mooier dan je klanten een luisterend oor bieden en ze even later ook nog met een enorme glimlach de deur uit te zien gaan  omdat je ze voorzien hebt van een prachtige look of schitterende nagels. Soms kun je net het verschil maken op iemands dag. Dat geeft mij enorm veel energie en voldoening!  

Wij knippen ook kinderen. Dat is zo leuk. Die behandelen we letterlijk als prinsjes en prinsesjes. Limonade, een snoepje, een filmpje en een prinsen of prinsessen kapmantel om. Afgestyled met een fel kleurtje, gaan ze trots als een pauw de deur uit. Dat zijn de klanten van de toekomst, daar moet je in investeren, hahaha. 

Ben ik met bruidsstyling bezig dan verdwijn ik zelf weer even in dat sprookje. Je wilt er echt alles aan doen om het bruidspaar de dag van hun leven te bezorgen. Het feit dat ze hun vertrouwen in jou stellen, wil je voor de volle 100% waarmaken."

 

Kaylee van den Brink

 

Allround Hairstylist niveau 4, salonmanager (i.o.)

Bruidsstylist i.o.

Nailstylist

Visagiste /Make-up Artist (MuaH)

 

"Dit vak past gewoon bij mij. Ik vind het fantastisch om met kleuren en trendy kapsels te experimenteren. Je kunt tegenwoordig zoveel mooie kleurschakeringen in het haar aanbrengen. Ik vind het geweldig om met een klant te sparren om tot het juiste kleuradvies te komen. Als ik het plaatje dan nog af mag maken met een mooie trendy 'haircut' dan kan mijn dag niet meer stuk. Wat is er nou leuker dan mensen mooi en blij maken?! 

Bij het maken van bruidskapsels, ben ik vooral gek op de verschillende vlechttechnieken en de wat los opgestoken kapsels. Bij de heren natuurlijk juist de strakke contourlijnen be-accentueren, dat staat zo gaaf, haha!"