Corona protocol


Maatregelen op advies van de overheid, het RIVM en onze branche organisatie t.a.v. het Coronavirus

 

-Wij werken alleen op afspraak.

 

-Wij zijn verplicht om u aan de telefoon, op whatsapp en voor dat u de salon binnen komt, een aantal Corona gerelateerde gezondheidsvragen te stellen.

 

- Standaard werken wij uiterst hygiënisch en desinfecteren onze gereedschappen zeer regelmatig. Wij hebben deze gebruiken volledig aangescherpt naar de maatstaven en richtlijnen van het RIVM.

 

-Wij zullen u bij binnenkomst verzoeken uw handen te wassen en te desinfecteren. Daarnaast zullen we u vriendelijk instrueren. We rekenen hierbij ook op uw respect en medewerking zodra u bij ons binnen bent.

 

- Wij wassen ieders haar als u voor een kappersbehandeling komt.


-Wij verzoeken u alleen naar de salon te komen. Jonge kinderen of mensen die begeleiding nodig hebben  mogen met slechts één ouder of begeleider de salon betreden. Respecteert u hierbij de 1,5 meter regel.

 

-We verzoeken u stipt op de afgesproken tijd op de afspraak te verschijnen. Dit om overlappingen met teveel andere klanten te voorkomen. Indien het desondanks te druk wordt in de salon, zullen we u verzoeken om even buiten te wachten.

 

-Heeft u een afspraak bij ons, maar heeft u, uw kind of begeleider (lichte) klachten zoals  benoemd door de Overheid/RIVM, dan verzoeken wij u, uw afspraak te verzetten naar een later tijdstip wanneer u weer beter bent. Doe dit ook als u een gezinslid/medebewoner thuis heeft met koorts en/of corona gerelateerde klachten.

 Wij kunnen ons als kleine zelfstandige een gedwongen sluiting van onze salon door ziekte of klachten van onszelf moeilijk veroorloven in deze tijd.

 

-We verzoeken u zoveel mogelijk via pin transactie te betalen.

 

-U dient een mondkapje te dragen vanaf het moment dat u de salon betreed. U kunt hier zelf zorg voor dragen maar de mondkapjes type ll (geschikt voor contactberoepen), zijn eventueel ook voor €1,00 ook bij ons te verkrijgen. Uiteraard dragen ook wij een mondkapje en/of een faceshield.

 

We rekenen  op uw medewerking, respect en begrip.

 

Mooi samen Hair & Beauty Trends