Bruid & Bruidegom styling

 

Als je deze pagina van onze website bezoekt, ga je wellicht trouwen  en mogen we je dus van harte feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk. Uiteraard willen wij van Mooi samen, graag ons steentje bijdragen om deze bijzondere dag voor jullie onvergetelijk te maken.

 

Mooi samen! is van vele markten thuis en daarom kunnen we je/jullie een totaalpakket naar keuze aanbieden. Denk hierbij aan een bruidskapsel, bruidegom kapsel, nagelstyling, visagie, wenkbrauwen epileren/verven, het stylen van de baard van de bruidegom, het haar van de bruidskinderen of naaste familieleden, Indien gewenst stellen wij een geheel gespecificeerde offerte voor je op. Hierdoor kun je zelf bepalen wat je wel en niet wenst op de voor jullie zo belangrijke en mooie dag. Alle prijzen zijn afgestemd op de door jou van te voren doorgegeven wensen, haarlengte, et cetera.

 

Een proefkapsel en proef make-up doen we meestal een week of twee/twee en half van te voren gezellig bij ons in de salon. Op de trouwdag zelf  komen we graag naar je toe. Als er meerdere mensen ( naaste familieleden) gekapt/of in de visagie moeten, dan komen we met twee personen, zodat jullie volledig stress vrij van de ochtend kunnen genieten.

 

Ook is er tegen een meerprijs de mogelijkheid dat wij 's avonds nog even op locatie komen om je haar en  make-up bij te werken, een zogenaamde touch-up. Of misschien heb je wel behoefte aan een ceremoniemeester

Kortom, er is heel veel mogelijk en alles is bespreekbaar. Je kunt op onze andere website Bruidsstyling Mooi samen in Drenthe het totale aanbod en onze portfolio vinden. Veel plezier en als er vragen zijn of je wilt een vrijblijvende offerte, kun je ons altijd benaderen.

 

Bridal creations made by Mooi samen!

The Groom

Ook voor de bruidegom is het een speciale dag en dus mag ook jij wel eens een fijne kappers/barbiers/beautybehandeling ondergaan.

 

Naast een keurige strakke haircut, kan jij je eventuele baard mooi in shape laten brengen en verzorgen of een lekkere manicurebehandeling ondergaan. Tenslotte komen ook jouw handen op jullie prachtige foto's te staan. Heb je door je werk, wat 'geleefde' handen, dan is het misschien raadzaam om deze behandeling een aantal weken  achter elkaar te laten doen voor de grote dag. Wij kunnen je hier over adviseren. Nagelbijters, ook jullie kunnen mooie handen en nagels hebben op je trouwdag, maar dan moet je een aantal maanden van te voren, één keer per maand komen. (Dit geld ook voor de dames overigens.) Wij helpen de ergste nagelbijters van het nagelbijten af. Ook na je trouwdag. ;-)

 

Het staat natuurlijk ook netjes wanneer je wenkbrauwen in vorm zijn. Het hoeft geen net lijntje te zijn zoals bij de dames, maar onverzorgde wenkbrauwen kunnen erg aanwezig zijn op de gevoelige plaat. Bovendien geeft het je een open blik als je ze even bij laat werken.

 

Het fijne aan het bruidegom zijn, is dat jij de gekozen behandelingen grotendeels vóór de grote dag kunt doen. Natuurlijk kunnen wij op de dag zelf even zorgen dat al jouw 'voorwerk' er op en top uit zal zien voor je in het huwelijksbootje stapt. Ook jij als bruidegom 'to be' verwijzen we graag naar onze ander website Bruidsstyling Mooi samen in Drenthe

Updo in progress